Injectables

Dr. Guda Heyke

Dr Guda Heyke deed in de periode 1987 - 1993 haar klinische ervaring op als ziekenhuisarts bij de afdelingen Hart-Longchirurgie en Neurochirurgie van het AMC, Amsterdam en bij de afdelingen Interne Geneeskunde van het Burgerziekenhuis, Amsterdam en Cardiologie van het Kennemer Gasthuis (locatie EG), Haarlem etc.

Dr Guda Heyke was vanaf 1993 als cosmetisch arts 10 jaar verbonden aan een van de grootste privé-klinieken voor plastische en esthetische chirurgie in Nederland. Daar maakte zij kennis met het gebruik van diverse "injectables" en leerde diverse "injectable-technieken". Daarnaast volgde en volgt zij workshops op het gebied van deze technieken. Zij vindt de diverse mogelijkheden van verschillende injectables fascinerend. Er komen regelmatig betere producten op de markt.De vele injectables geven goede mogelijkheden voor een behandeling op maat in onderlinge afstemming tussen behandelaar en cliënt.

Voor een consult en eventuele behandeling kunt u een afspraak maken via Schoonheidsstudio Joli Castricum: Klik hier voor contactgegevens

Voor meer informatie: www.mpve.nl